Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nokia X71: Το πρώτο smartphone της HMD με punch hole

*
Η HMD ανακοίνωσε το Nokia X71, το πρώτο smartphone της που φέρει τον αισθητήρα 16MP της selfie cam σε punch hole. Πρόκειται ταυτόχρονα για το πρώτο κινητό της σειράς Χ που κυκλοφορεί εκτός της κινεζικής αγοράς. Η οθόνη του είναι LCD IPS με ανάλυση Full HD+, διαγώνιο 6,39 ιντσών και screen-to-body ratio που φτάνει στο εντυπωσιακό 93%. Από πλευράς SoC έχουμε έναν Qualcomm Snapdragon 660 με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνονται έως τα 256GB με χρήση κάρτας microSD. Η πίσω κάμερα είναι τριπλή με αισθητήρες 48MP, 8MP και 5MP. Η δεύτερη κάμερα είναι ευρυγώνια, ενώ η τρίτη λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους. Παράλληλα με τις κάμερες υπάρχει το flash και από κάτω ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας mid-range συσκευής είναι η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά, η μπαταρία των 3.500mAh με υποστήριξη ταχείας φόρτισης στα 18W και το Android 9.0 Pie. Η συσκευή αναμένεται στην αγορά της Ταϊβάν στις 30 Απριλίου με τιμή κοντά στα €345. Στην αγορά της Ευρώπης θα εμφανιστεί ως Nokia 8.1 Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*