Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nέο Dell Inspiron 11 2-in-1 σειρά 3000

Η Dell παρουσίασε το νέο σύστημα 2-in-1, Dell Inspiron 11 σειρά 3000 το οποίο παρέχει επιλογές ανάμεσα στην ισχύ των τετραπύρηνων επεξεργαστών Intel Pentium και των 4ης γενιάς Intel Core i3 που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρεται επίσης η επιλογή 500 GB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάρκεια ζωής του Dell Inspiron 11 3000 μπορεί να φτάσει τις 8 ώρες και 18 λεπτά, ενώ η οθόνη με σχεδίαση edge-to-edge και η τεχνολογία Waves MAXXAudio προσφέρουν στο χρήστη μία ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η νέα πρόταση της Dell είναι διαθέσιμη από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*