Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oculus Rift: Κανένας περιορισμός στο περιεχόμενο

Ο ιδρυτής της Oculus Palmer Luckey επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του φετινού Silicon Valley Virtual Reality Conference ότι το επερχόμενο VR headset δεν θα μπλοκάρει ακατάλληλο περιεχόμενο (όπως πορνό για παράδειγμα), μιας και πρόκειται για μια «ανοιχτή πλατφόρμα». Ο Luckey τόνισε μάλιστα ότι «δεν θα ελέγχουμε το τι software θα “τρέχει” στο Oculus Rift και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση». Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι και η πρώτη φορά που θίγεται το θέμα «πορνό και Oculus Rift», αφού ορισμένοι καταναλωτές έχουν ήδη ζήσει… “VR porn” εμπειρίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε αποτελεί το παρακάτω NSFW video. Να υπενθυμίσουμε ότι η consumer version του Oculus Rift αναμένεται κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, ενώ, τέλος, πρόσφατα αποκαλύφθηκαν και οι προτεινόμενες τεχνικές προδιαγραφές του περιφερειακού, με την τιμή διάθεσης να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*