Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Omen X Desktop: Νέο “θηρίο” από την HP

Η HP κάνει ακόμα ένα πέρασμα από τα high-end gaming με το ολοκαίνουριό της δημιούργημα που ακούσει στο όνομα Omen X Desktop. Μιλάμε στην ουσία για ένα ιδιόμορφο (αισθητικά) gaming PC που μπορεί να “σηκώσει” τόσο 4K, όσο και VR gaming. Το σχεδόν κυβικό του σχήμα και ο τρόπος που στέκεται προσφέρουν, πέραν από περιέργεια για το μάτι, πολύ καλό cooling αλλά και ευελιξία. Μπορείτε να αγοράσετε το Omen X Desktop είτε άδειο, είτε έτοιμο για μάχη. Στην πρώτη περίπτωση θα χρειαστεί να δώσετε 599.99 δολάρια και να το κάνετε ό,τι εσείς θέλετε. Αν θέλετε κάτι έτοιμο, η βασική του έκδοση κοστίζει 1,799 δολάρια και προσφέρει επεξεργαστή i7, 8GB RAM, 2TB σκληρό δίσκο και 256GB SSD, υδρόψυξη και μια AMD Radeon RX 480. Το ίδιο το κουτί διαθέτει 10 USB ports (8 USB 3.0 και 2 USB-C) αλλά και διαφορετικούς “χώρους” για κάθε είδους hardware, που επιτρέπουν καλύτερη ψύξη και οργάνωση. Μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερα στο επίσημο site της HP, ενώ το παρακάτω video θα σας δώσει μια καλύτερη εικόνα για το όλο σύνολο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*