Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5: Επιτέλους, πρώτο video για το menu και το interface

*
Μετά από αρκετά μεγάλη αναμονή, η Sony δημοσίευσε το πρώτο video με το πως θα είναι το menu και το interface του PS5. Το υλικό παρουσιάζει και δείχνει αρκετά διαφορετικό απ’ όσο είχαμε συνηθίσει, τόσο στις βασικές επιλογές, όσο και στη δομή. Μάλιστα, παρουσιάζει αναλυτικά το πόσο ταχύτερα λειτουργούν όλες οι επιλογές και πως εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της νέας κονσόλας και την άμεση μεταφορά δεδομένων. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.



Βασικός πρωταγωνιστής είναι το νέο Control Center, το οποίο παρέχει όλη τη σχετική πληροφορία για κάθε τίτλο με ένα απλό πάτημα του PS Button στο DualSense controller. To menu θα έχει ακόμη μια λειτουργία που θα λέγεται Activities και είναι κάτι σαν on-screen κάρτες που παρουσιάζουν συγκεκριμένα τμήματα ενός game (πχ. μπορείτε να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη πίστα άμεσα), ενώ μπορείτε ακόμη και να τις εκμεταλλευτείτε σε ένα μέρος της οθόνης μόνο, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από τη δράση.

Δείτε μερικές εικόνες από το μενού (με click στις εικόνες, γίνεται zoom).







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • morakis-g
    • Εμένα παιδιά δεν μου άρεσε το menu και το interface στο Ps4. Από το βίντεο φαίνεται ότι η Sony κάνει πολλές αλλαγές και μου αρέσει.
      Φαίνονται όλα πολύ πρακτικά και γρήγορα.
      Και κάτι άλλο που μπορεί απλά να είναι ιδέα μου......? Νοιώθω ότι θα έχουμε Adapocalpsy!!! Νοιώθω ότι θα μας βομβαρδίζουν συνέχεια με ads και άλλα τέτοια.
      Για να δούμε....?!

*