Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Philips 276E6ADSS : Η πρώτη παγκοσμίως οθόνη με τεχνολογία Quantum Dot Color

Η MMD (brand license partner των Οθονών Philips) ανακοίνωσε την πρώτη παγκοσμίως οθόνη με τεχνολογία Quantum Dot Color. Το νέο μόνιτορ E-Line 276E6ADSS 27 ιντσών προσφέρει επαγγελματική ποιότητα χρώματος με 100% NTSC και 99% υποστήριξη Adobe RGB, και όλα αυτά σε τιμή φιλική προς τον καταναλωτή. Η τεχνολογία Quantum Dot Color είναι ένα καινοτόμο νανοϋλικό που δημιουργεί ιδιαίτερα ξεκάθαρα και κορεσμένα χρώματα – συγκεκριμένα, 50% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τα παραδοσιακά LED. Επιπλέον, κοστίζει πολύ λιγότερο συγκριτικά με τις περισσότερες τεχνολογίες και καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια εξοικονομώντας έτσι από τις δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος. Αλλά χαρακτηριστικά για το νεότερο μέλος της σειράς E-Line περιλαμβάνουν τεχνολογία IPS-ADS, Full HD ανάλυση με 1920 x 1080 pixels, ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών, καθώς και χρόνο απόκρισης 5ms.




Επίσης, οι Smart τεχνολογίες της Philips έρχονται να συμπληρώσουν την απόδοση του χρώματος με ενισχυμένη αντίθεση και φωτεινότητα: το SmartImage Lite ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια προκειμένου να συνταιριάξει με ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη. Ένα ακόμα αξιόλογο χαρακτηριστικό για τους οικιακούς χρήστες αποτελεί η συνδεσιμότητα MHL: οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδέσουν τις κινητές συσκευές τους στην οθόνη χρησιμοποιώντας ένα προαιρετικό καλώδιο MHL και να απολαύσουν το περιεχόμενο του κινητού τους σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη με Full HD ανάλυση, εξαιρετικό ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία καθώς και την πιστότητα χρωμάτων της τεχνολογίας Quantum Dot Color. Όσον αφορά στο design, η οθόνη διακρίνεται για το λευκό γυαλιστερό φινίρισμα και την ασημί βάση της, ενώ, αντί να προεξέχουν κουμπιά, η οθόνη διαθέτει έλεγχο αφής για να διατηρήσει λεπτό και καθαρό σχεδιασμό. Η Philips 276E6ADSS θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο έναντι €359.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*