Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Razer Nabu Watch: Η Razer στην αγορά των smartwatches

Η Razer μπαίνει δυναμικά στην αγορά των smartwatches αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της CES 2016 (που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας) το Nabu Watch, με μεγάλη αυτονομία και δύο οθόνες. Αναλυτικότερα, το Razer Nabu Watch έρχεται με μία κύρια οθόνη οπίσθιου φωτισμού, στην οποία εμφανίζονται το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, οι ειδοποιήσεις του smartphone, το χρονόμετρο για τρέξιμο και η παγκόσμια ώρα, ενώ είναι εξοπλισμένο με δεύτερη, μικρότερη οθόνη OLED (128x16 pixels), στην οποία απεικονίζονται ενημερώσεις από εφαρμογές όπως είναι E-mails, κλήσεις, μηνύματα κειμένου (SMS), Google Fitness, Facebook, Skype, Google Maps, Twitter κ.λπ. Επιπρόσθετα, το wearable της Razer συγχρονίζεται αυτόματα με το κινητό μέσω Bluetooth, ενώ προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας μεταξύ δύο Nabu Watches όπως είναι η ανταλλαγή πληροφοριών στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια απλή χειραψία.



Η εταιρεία υπόσχεται διάρκεια ζωής της μπαταρίας 12 μήνες για το ψηφιακό χρονογράφο και 7 μέρες για τη δεύτερη οθόνη, ενώ η φόρτιση γίνεται μέσω καλωδίου USB. Επίσης, είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα, είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία και τους κραδασμούς, ενώ ενσωματώνει δόνηση και επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων. Όσον αφορά στη συμβατότητα του Razer Nabu Watch, η συσκευή συνεργάζεται τόσο με λειτουργικό iOS 8 ή νεότερη έκδοση όσο και με Android (έκδοση 4.3 ή νεότερη). Τέλος, η νέα πρόταση της Razer αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του Ιανουαρίου -μέσω του Online store της εταιρείας- σε δύο εκδόσεις, Standard Edition και Forged Edition, και με τιμή στα $149.99 και $199.99 αντίστοιχα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*