Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung NX1: Νέα premium φωτογραφική μηχανή

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας premium φωτογραφικής μηχανής ΝΧ1, η οποία έρχεται με ταχύτητα διαρκούς AF λήψης 15FPS, σύστημα Auto Focus (AF) με 205 σημεία ανίχνευσης φάσης AF και αισθητήρα 28MP APS-C BSI CMOS. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο επεξεργαστής NX1, DRIMe V Image, προσφέρει εκπληκτική αναπαραγωγή χρωμάτων και περιορίζει το «θόρυβο», αξιοποιώντας όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες φωτογράφοι για τη γρήγορη λήψη φωτογραφιών. Η νέα φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει επίσης, τη λήψη 4K UHD βίντεο χωρίς τη χρήση επιπρόσθετου εξοπλισμού, ενώ διαθέτει το νέο αισθητήρα Samsung 28MP APS-C CMOS και σχεδιασμό Back Side Illumination (BSI).



Μέσω του HEVC Codec (H.265), επιτυγχάνεται η αποθήκευση βίντεο υψηλής ποιότητας στην κάρτα SD χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση συσκευής καταγραφής 4Κ. Οι χρήστες που αναζητούν περισσότερες επιλογές φωτογράφισης μπορούν να εκμεταλλευτούν το ειδικά σχεδιασμένο αξεσουάρ, Vertical Grip (το οποίο πωλείται ξεχωριστά), για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και πιο εύκολη φωτογράφιση. Η ΝΧ1 είναι ανθεκτική στη σκόνη και στο νερό, διαθέτοντας λαστιχένια στεγανοποίηση, καθώς και ραφές για την προστασία των πλήκτρων. Επίσης ενσωματώνει το Electronic Viewfinder (EVF), καθώς και οθόνη XGA OLED με 2.36 εκατομμύρια dots. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να σημειωθούν η λειτουργία Wi-Fi, η οθόνη 3.0 ιντσών FVGA Super AMOLED με λειτουργίες αφής, καθώς και το LCD πάνελ, μέσα από το οποίο αποτυπώνονται μια σειρά από ρυθμίσεις, όπως η κατάσταση του WB, του δίσκου και της μπαταρίας.



Η NX1 επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες ανάλυσης 4Κ σε UHD τηλεοράσεις, μέσω ασύρματου streaming, ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν αποστολή μεγάλων σε μέγεθος εικόνων και Full HD αρχείων βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η νέα πρόταση της κορεατική εταιρείας είναι η πρώτη compact mirrorless φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με Bluetooth, εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες θα είναι πάντα συνδεδεμένοι με smartphones και tablets, για εύκολο pairing και ταχύτερο χρόνο μεταφοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*