Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung: Φήμες για smartphones με ευλύγιστες οθόνες το 2017

Το Bloomberg υποστηρίζει πως ξέρει τι συμβαίνει στα “παρασκήνια” της Samsung και μας ενημερώνει για τα μελλοντικά της σχέδια. Υποστηρίζει ότι η εταιρία θα κυκλοφορήσει 2 smartphones με ευλύγιστες οθόνες OLED εντός του 2107. Το πρώτο λέγεται πως θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών που θα “διπλώνει” στη μέση, ενώ το δεύτερο θα διαθέτει επίσης οθόνη 5 ιντσών που θα “ξετυλίγεται” ώστε να μεταμορφωθεί σε panel 8 ιντσών. Το Bloomberg υποστηρίζει πως η ανακοίνωση μπορεί να γίνει ακόμα και τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με την κυκλοφορία να μην είναι πολύ μακριά. Οι δυο εν λόγω συσκευές δεν θα είναι μέρος του “Galaxy” brand και για την ώρα διαθέτουν κωδική ονομασία “Project Valley”, κάτι που έχει ακουστεί ξανά για μελλοντικές συσκευές της Samsung πριν περίπου ένα χρόνο. Υπομονή λοιπόν για να δούμε αν η Samsung θα μας κάνει τη χάρη ή αν θα περιμένουμε κι άλλο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*