Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stikey: “Ελβετικό” μπρελόκ, από την Ελλάδα στο Kickstarter

Το Stikey είναι δημιούργημα της τριμελούς ομάδας dcubed που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Πρόκειται, εκ πρώτης όψεως, για απλό μπρελόκ που είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα κλειδιά σας, αλλά οι φιλοδοξίες του ξεπερνούν τη βασική αυτή λειτουργία. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος ώστε να κρατά τακτοποιημένα και γερά τα καλώδια που κουβαλάμε συνήθως μαζί μας για χάρη των φορητών συσκευών μας. Η πραγματική του ουσία βέβαια κρύβεται στο μαγνήτη που ενσωματώνει. Αυτός του επιτρέπει να “κολλήσει” σε μεταλλικές επιφάνειες για να σταθούν κάπου τα κλειδιά, αλλά και στην πλάτη μεταλλικών smartphones. Στεκούμενο κάθετα στην πίσω επιφάνεια του τηλεφώνου, μπορεί να το κρατήσει σε οριζόντιο ή και κάθετο προσανατολισμό, με τη μετάβαση από το ένα σενάριο στο άλλο να γίνεται με μια κίνηση και χωρίς μετατόπιση του ίδιου του μαγνήτη. Ακόμη και η συσκευασία θέλει να είναι χρήσιμη αφού η φάση της είναι ένας ακόμη μαγνήτης. Αυτός μπορεί να κολλήσει κανονικά σε κάποια επιφάνεια και να χρησιμοποιηθεί ως mount για το εκάστοτε smartphone.



Η dcubed στράφηκε στο Kickstarter για τη χρηματοδότηση της προσπάθειάς της και ελπίζει να συγκεντρώσει 12.000 λίρες Αγγλίας. Η καμπάνια τρέχει μέχρι και την 31η Μαΐου και έχουμε την εντύπωση ότι ο στόχος είναι εύκολος σε αυτήν την περίπτωση. Δείτε και το σχετικό video:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*