Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Thermalthor: Το σφυρί του Thor έγινε PC

Το θρυλικό σφυρί του Thor έκανε την εμφάνιση του στις αίθουσες της φετινής Computex στην Taipei, υπό τη μορφή PC! To Thermalthor, όπως είναι η ονομασία του, αποτελεί έργο (τέχνης θα λέγαμε) του Suchao Prowphong και σύμφωνα με την Thermaltake, η συγκεκριμένη σύνθεση είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της ευστροφίας και της «μαστοριάς» που διαθέτουν οι ενθουσιώδεις χρήστες PC. Ο Prowphong έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τη Gigabyte, ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερα project του εδώ. Όσον αφορά στο Thermalthor, το case περιβάλλεται από μια κυανή αστραπή, ενώ υπάρχουν διάφορες χρωματικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τον φωτισμό. Ωστόσο, για χάρη της ομορφιάς και του εντυπωσιασμού απαιτείται και η ανάλογη «θυσία χώρου», μιας και δεν υπάρχει περιθώριο για προσθήκη ξεχωριστής GPU και ως εκ τούτου, γίνεται χρήση της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών της Intel.



Τέλος, ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Thermalthor, είναι ότι το «σφυρί» μπορεί να αποσπαστεί από τη βάση. Εννοείται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει όσο το PC βρίσκεται σε λειτουργία. Απολαύστε περισσότερες εικόνες στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*