Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Black Shark 2 gaming smartphone και στην Ευρώπη

*
Το Black Shark 2 gaming smartphone είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά και από τους κατοίκους της Ευρώπης. Η διάθεσή του γίνεται μέσω του επίσημου site της Black Shark, η οποία είναι sub-brand της Xiaomi. Η τιμή της συσκευής είναι €549 αν θέλετε την έκδοση με τα 8GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου ή €649 αν θέλετε την έκδοση με τα 12GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου. Το Black Shark 2 έρχεται με οθόνη AMOLED 6,39 ιντσών, ανάλυσης 1080x2340 pixels, υποστήριξη HDR και φωτεινότητα 430 nits. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο ηχεία, ένα X-shaded antenna setup, μπαταρία 4.000mAh και υποστήριξη ταχείας φόρτισης 27W. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα chipset Snapdragon 855 με vapor chamber cooling system. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν βασικό αισθητήρα 48MP με pixel binning και έναν 12MP με 2x telephoto zoom lens. Τέλος, στο μπροστινό μέρος το Black Shark 2 έχει αισθητήρα 20MP για τις selfies.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*