Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Cmoar Smartphone Viewer στο Kickstarter

Την εμφάνιση της έκανε στο Kickstarter μία νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας ονόματι “Cmoar Smartphone Viewer”. Σύμφωνα με την ομάδα, ο κύριος στόχος είναι η διάθεση της συσκευής σε λογική τιμή, ώστε να είναι προσιτή στο μέσο gamer ή στο fan του κινηματογράφου. Το Cmoar Smartphone Viewer μπορεί να προσφέρει τόσο δισδιάστατη (2D) όσο και τρισδιάστατη (3D) εμπειρία εικονικής (VR), αλλά και επαυξημένης πραγματικότητας (ΑR). Σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες (συσκευές) που διατίθενται στην αγορά, το Cmoar επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει όλα τα παραπάνω μέσα από ένα VR headset.



Η συσκευή μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε μοντέλο smartphone έχει στη κατοχή του ο χρήστης, ενώ το Kickstarter demo βασίστηκε σε Full HD smartphone με οθόνη 5.7 ιντσών. Όπως αναφέρει ο CEO Damian Boczek, όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη και η ανάλυση, τόσο ευχάριστη θα είναι η εμπειρία. Η χρηματοδότηση του εν λόγω project ολοκληρώνεται σε 28 ημέρες και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από £4.000, ενώ ο στόχος είναι στις £200.000. Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο όλων των συμβατών μοντέλων και τα χαρακτηριστικά τους με ένα κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*