Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To LG L Bello στην ελληνική αγορά

Το νέο mid-range smartphone της LG, το L Bello διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά. Η νέα συσκευή των L Series διαθέτει κομψό design, ενώ καινοτομία αποτελεί το «Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο». Το L Bello διαθέτει οθόνη IPS 5 ιντσών, εσωτερική μνήμη 8GB (με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB μέσω microSD) 1GB RAM και μπαταρία 2.540 mAh. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8MP, αλλά και τις αποκλειστικές UX λειτουργίες της LG που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G3.

Μερικές από τις κύριες λειτουργίες του νέου LG L Bello είναι η Touch & Shoot, η λειτουργία Gesture Shot, ώστε ο χρήστης να θέτει σε λειτουργία ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων κάνοντας μια απλή κίνηση - ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του μπροστά από το φακό της κάμερας, η λειτουργία Front Camera Light, η οποία μικραίνει τις διαστάσεις της οθόνης προεπισκόπησης (preview screen) και προσθέτει ένα λευκό φόντο σε λήψεις με self-portrait mode, και η λειτουργία Knock Code. Ακόμη, η θήκη QuickCircle διευκολύνει την πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα, μουσική και κάμερα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει ο χρήστης συνεχώς το κάλυμμα. Τέλος, η νέα πρόταση της κορεατικής εταιρείας διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο χρωματικές επιλογές (λευκό και μαύρο).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*