Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To manual του Samsung Galaxy S10 Lite επιβεβαιώνει τα leaks

*
Τα πρώτα leaks για το Samsung Galaxy S10 Lite έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και το manual της συσκευής (που διέρρευσε) δείχνει να τα επιβεβαιώνει όλα, ένα προς ένα. Όπως φαίνεται λοιπόν, το νέο smartphone θα έχει οθόνη με punch hole στο κέντρο και έναν σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω της. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ειδικό panel για τις κάμερες στα αριστερά με 3 αισθητήρες σε κάθετη διάταξη (48MP, 12MP, 5MP) και ένα flash στα δεξιά τους. Στο δεξί τμήμα του σώματος θα υπάρχει το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, καθώς και το πλήκτρο αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Αντίστοιχα, στα αριστερά θα έχουμε την υποδοχή της SIM και της microSD, ενώ στο κάτω τμήμα η θύρα USB-C.

Το Samsung Galaxy S10 Lite θα υποστηρίζει MST και NFC για το Samsung Pay, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξέρουμε πως θα πρέπει να περιμένουμε Snapdragon 855 SoC, 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και Android 10. Η οθόνη FHD+ θα έχει διαγώνιο 6.7 ιντσών, θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED και σε ότι αφορά τη μπαταρία θα έχουμε χωρητικότητα 4.500mAh και υποστήριξη 45W fast charging.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*