Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tα νέα κυρτά και UHD monitors της Samsung στο 3ο Gaming Festival

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου, η Samsung θα υποδέχεται (στο πλαίσιο του φετινού Gaming Festival) όλους τους gamers στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στο ειδικά διαμορφωμένο Samsung booth, όπου και θα μπορούν να απολαύσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία του Samsung Gaming. Όσοι επισκεφτούν το περίπτερο της Samsung στο φεστιβάλ μπορούν να δουν από κοντά όλα τα πιο πρόσφατα monitors της εταιρείας που περιλαμβάνουν κυρτές και UHD οθόνες.



Κατά τη διάρκεια του event, θα πραγματοποιηθούν διάφορα τουρνουά, ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους που θα παραστούν, καθώς και μια σειρά από gaming εκδηλώσεις και happenings. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε δημοφιλείς video games στα Samsung monitors, καθώς και να διεκδικήσουν σημαντικά δώρα. Παράλληλα, 2 τυχεροί που θα επισκεφτούν το Samsung booth θα κερδίσουν 1 Samsung Curved monitor και 1 Samsung UHD monitor αντίστοιχα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου και οι τυχεροί θα αναδειχτούν μέσω κλήρωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*