Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WiFi only mode στα Google Maps

Μόλις τον περασμένο μήνα η Google είχε ξεκινήσει τις δοκιμές για ένα νέο feature που θα επέτρεπε την ενεργοποίηση ενός Wi-Fi-only mode για τα Google Maps. Όπως όλα δείχνουν, οι δοκιμές ήταν απόλυτα επιτυχημένες και έτσι η Google έχει ξεκινήσει τη διανομή του εν λόγω update για τα Google Maps σε λειτουργικά συστήματα Android. Το Wi-Fi-only mode μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και έτσι αυτή θα κάνει αναζητήσεις μόνο offline, σε ότι χάρτες έχετε αποθηκευσει, εκτός αν είστε συνδεδεμένοι μέσω Wi-Fi. Κατά τα άλλα η συσκευή σας θα δουλεύει κανονικά και επιπλέον έχει προστεθεί και υποστήριξη για κάρτες SD, όπου θα μπορείτε να αποθηκεύετε τους χάρτες σας.



Όπως συμβαίνει με όλες τις ενημερώσεις της Google, η διανομή του συγκεκριμένου update θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*