Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windows Holographic: Έρχεται σε όλους το 2017

Η Microsoft εμφανίστηκε στο Intel Developer Conference 2016 για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την πλατφόρμα Windows Holographic, που είναι η βάση του Hololens, αλλά και της νέας προσπάθειας της Intel, του Project Alloy. Ετοιμάζεται σχετικό update, όπως ανακοίνωσε ο Terry Myerson, (Executive VP, Windows and Devices, Microsoft), που θα γίνει διαθέσιμο για όλους το 2017. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα συστήματα με Windows 10 θα έχουν την κατάλληλη υποστήριξη της πλατφόρμας που επιτρέπει εμπειρίες “Mixed” ή, όπως λέει η Intel “Merged” Reality, φυσικά με το κατάλληλο hardware. Η πλατφόρμα αυτή αγγίζει μεν το gaming αλλά και άλλου είδους software. Ειδικά για τις ανάγκες κλασικών εφαρμογών, που προφανώς έχουν μικρότερες απαιτήσεις σε πόρους συστήματος, ακόμη και τα λιλιπούτεια PC της Intel, αυτά της σειράς NUC, θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν όπως πρέπει για χάρη του Windows Holographic, με τα υποσυστήματα γραφικών Iris που ενσωματώνουν επεξεργαστές της Intel να μπορούν να εγγυηθούν 90fps κατά τη χρήση. Για να αποφεύγουμε και τις ζαλάδες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*