Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ZTE Zmax Pro: 6 ίντσες και fingerprint sensor

Η ZTE ανακοίνωσε ακόμα ένα οικονομικό smartphone της οικογένειας “Zmax”. Πρόκειται για το Zmax Pro με 6 ίντσες οθόνη, 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και 5MP στο μπροστά μέρος, αλλά και fingerprint sensor. Το τελευταίο φαίνεται πως αποτελεί “πρωτοπορία” για την κατηγορία τιμής (η τιμή της ορίζεται στα 99 δολάρια) και η ZTE δεν ξεχνά να το επισημάνει. Η συσκευή διαθέτει ακόμα 2 υποδοχές κάρτας SIM, με τη μια να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ως SD card slot, μπαταρία 3,400 mAh και USB Type-C, ενώ θα “τρέχει” Android Marshmallow. Η συσκευή φαίνεται πως θα διατεθεί αρχικά μόνο μέσω της MetroPCS στις ΗΠΑ, αλλά περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*