Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα OnePlus Buds Pro 2 Lite

*
H OnePlus αποκάλυψε τα OnePlus Buds Pro 2 Lite. Σχεδιαστικά είναι όμοια με τα OnePlus Buds Pro. Θα γίνουν διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο και είναι πιστοποιημένα κατά IP55, οπότε θα αντέξουν τη βροχή και τον ιδρώτα. Διαθέτουν τεχνολογία ενεργούς ακύρωσης θορύβου και μπορούν να απομονώσουν μέχρι και 48dB. Κάθε ακουστικό διαθέτει τρία μικρόφωνα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον παραπάνω σκοπό κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Επιπλέον έχουν βαθμονομηθεί για Hi-Res Audio Wireless streaming και διαθέτουν audio tuning από τη Dynaudio και τον θρυλικό Hans Zimmer. Το ειδικό, low-latency mode στα 54ms θα χρησιμεύσει σε όλους τους gamers.

Η μπαταρία τους έχει χωρητικότητα 60mAh και προσφέρεται αυτονομία εννέα ωρών, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η ενεργή ακύρωση ήχου, διαφορετικά πέφτει στις έξι ώρες.


Από πλευρας συνδεσιμότητα υπάρχει υποστήριξη για LHDC 5.0, που μπορεί να προσφέρει bandwidth έως και 1Mbps.

Προς το παρόν, κανείς δεν γνωρίζει το αν και πότε θα γίνουν διαθέσιμα και εκτός Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*