Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένα MacBook Air των 13'' και 15'' με το νέο M3 chip ανακοίνωσε η Apple

*
Η Apple ανανέωσε τα MacBook Air των 13'' και 15'' με το νέο M3 chip. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα μοντέλα είναι κατά 60% ταχυτερα σε σύγκριση με το M1 MacBook Air και έχουν αυτονομία 18 ωρών. Και οι δύο συσκευές έρχονται με οθόνη Liquid Retina, φωτεινότητας 500 nits, με υποστήριξη για έως και δύο εξωτερικές οθόνες όταν τα laptops είναι κλειστά. Ακόμα είναι εφοδιασμένα με WiFi 6E, MagSafe για λόγους φόρτισης και δύο θύρες Thunderbolt.

Με το M3 chip, τα laptops θσ διαθέτουν μια αναβαθμισμένη Neural Engine 16 πυρήνων, για την οποία η Apple υποστηρίζει πως θα τρέχει βελτιστοποιημένα μοντέλα AI και ενσωματωμενη GPU που θα κάνει δυνατό το mesh shading και το ray-tracing. Ακόμα θα έχουν μία FaceTime camera στα 1080p, τρία μικρόφωνα και υποστήριξη για Spatial Audio και Dolby Atmos. Το πάχος τους θα είναι περίπου 1,25 εκατοστά.


Τα M3 MacBook Air θα περιλαμβάνουν ένα Magic Keyboard με πλήρη σειρά από function keys με touch ID. Θα έρθουν σε τέσσερα χρώματα, starlight, space gray, silver και midnight με ειδική επίστρωση για την αποφυγή των δακτυλικών αποτυπωμάτων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*