Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Honor Magic4 Ultimate

*
Ακολουθώντας την ανακοίνωση της σειράς Magic4 τον Φεβρουάριο, η Honor αποκάλυψε το νέο Honor Magic4 Ultimate Edition. Το νέο smartphone της σειράς αναβαθμίζει σημαντικά την κάμερα. Το μοντέλο Ultimate θα έχει έναν μεγάλο αισθητήρα 1/1.12” ενώ θα κρατήσει την ανάλυση στα 50MegaPixels. Ο αισθητήρας συνδυάζεται με έναν αναβαθμισμένο φακό με διάφραγμα f/1.6. Η αναβάθμιση στην κάμερα δίνει την αυτοπεποίθηση στην Honor πως μπορεί να κοντράρει τα υπόλοιπα flagship της αγοράς.

Ο ultra wide φακός στο πίσω μέρος λαμβάνει επίσης αναβάθμιση, με έναν αισθητήρα 1/2“ στα 64ΜΡ στις 126 μοίρες προβολής. Το διάφραγμα του φακού είναι f/2.2 . Επιπλέον, υπάρχει και ο spectrum enhanced φακός των 50ΜΡ, ο οποίος μας συστήθηκε πρώτη φορά στο Honor Magic V. Τα υπόλοιπα μέρη του τηλεφώνου είναι τα ίδια με του Honor Magic4 Pro.

Honor Magic4 Ultimate unveiled with huge 1/1.12'' sensor, custom ISP


Οι ήδη αναβαθμισμένοι φακοί στις κάμερες υποστηρίζονται από ένα τσιπάκι υψηλών επιδόσεων για να προσφέρουν ακόμη καλύτερη ποιότητα. Το ειδικά σχεδιασμένο τσιπάκι επεξεργασίας εικόνας προσφέρει 28,8 TOPS με απόδοση ρεύματος 13,4 TOPS ανα watt. Επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της κάμερας στα 20 bits ανα κανάλι και προσφέρει λειτουργία νύχτας σε ανάλυση 4Κ. Το τσιπ ISP φέρνει επίσης υποστήριξη για το Magic-Log2 video format, το οποίο προσφέρει μέχρι και 15% καλύτερη ποιότητα HDR. Επιπλέον υποστηρίζει και 3D LUTS, ενώ είναι και αρκετά γρήγορο για να παρέχει εγγραφή 4Κ video σε 60 καρέ ανα δευτερόλεπτο στα 10 bits.

Εξαιρουμένης της κάμερας, το Honor Magic4 Ultimate ακολουθεί τη συνταγή του Magic4 Pro. Υλοποιεί τη δύναμη του Snapdragon 8 Gen 1 με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Το λογισμικό που τρέχει είναι το Android 12 με Magic UI 6.0.

More details on the camera, you'll have to zoom in as there's a lot of info

Η οθόνη είναι η ίδια, 6,81” ιντσών LTPO OLED με του Magic4 Pro. Έχει μέγιστη ανάλυση 1.312x2.848 pixels και υποστηρίζει dimming υψηλής συχνότητας στα 1.920Hz. Χάρη στο LTPO, ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να πάει απο 1 μέχρι και 120Hz. Η οθόνη δοκιμάστηκε επίσης απο το DXOMark και πήρε 95 πόντους, τρίτη στην κατάταξη πίσω απο αυτές των iPhone 13 Max και iPhone 13 Pro.

Honor Magic4 Ultimate unveiled with huge 1/1.12'' sensor, custom ISP

Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4600mAh και το κόστος του την ημερομηνία λανσαρίσματος θα είναι περίπου στα €1.140.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*