Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple: Αλλάζει τις οθόνες OLED με microLED, με βασικούς προμηθευτές τις Samsung και LG

*
Νέες αναφορές σχετικά με τη μετάβαση της Apple από τη χρήση οθόνων OLED σε microLED, ορίζουν ως βασικούς προμηθευτές της τις Samsung Display και LG Display. Τα νέα έρχονται από το The Korea Herald, το τρίτο συνεχόμενο μέσο που θεωρεί πιθανή την εν λόγω αλλαγή στις μελλοντικές συσκευές της εταιρείας (είτε πρόκειται για iPhone, είτε για Apple Watch).

Με τις αναφορές να αναμένουν αυτήν την αλλαγή σε microLED από τις αρχές του 2024, το Institute for Information & Communications Technology Promotion (IITP) υποστηρίζει πως η Apple ήδη σχεδιάζει την κατασκευή οθόνων ανάλογης τεχνολογίας από μόνη της. Αυτό όμως είναι κάτι που θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.


Το ινστιτούτο ισχυρίζεται επίσης πως το πρώτο iPhone με οθόνη microLED δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από το 2025, όμως η Apple λέγεται πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους πάνελ στο επόμενο Apple Watch Ultra, το 2024. Άρα, εφόσον ισχύουν όλα τα παραπάνω, δε θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ για να δούμε την εφαρμογή της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε κάποιο από τα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας. Για την ώρα, περιμένουμε τις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις από την ίδια για να είμαστε βέβαιοι για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*