Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Αυτό είναι το νέο και λευκό Xbox Series X All-Digital (εικόνες)

*
Με μια σημαντική διαρροή μάς βρίσκει η Πέμπτη, αφού το νέο (και λευκό) Xbox Series X All-Digital (χωρίς Blu-ray drive) είναι γεγονός και εμφανίστηκε σε φωτογραφίες! Οι εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα Exputer και δείχνουν μια κονσόλα που δεν διαφέρει εξωτερικά από το τωρινό μαύρο μοντέλο. Το drive με το slot του απουσιάζουν από το μπροστινό τμήμα, ενώ στο εσωτερικό θα έχει και κάποιες βελτιώσεις, όπως αναβαθμισμένο heatsink.

Το λευκό χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι αυτό του Xbox Series S. Η κυκλοφορία του εκτιμάται πως θα γίνει το καλοκαίρι αρχικά από τις ΗΠΑ και τις μεγάλες αγορές, σε μια τιμή που θα είναι 50-100 δολάρια κάτω από το τωρινό μοντέλο.


Οι φήμες για προετοιμασία του Xbox Series X All-Digital υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και πλέον φαίνεται πως είμαστε στα τελικά στάδια μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Μένει να δούμε πότε θα… μιλήσει η Microsoft για το θέμα. Μέχρι τότε, δείτε τις εικόνες του νέου λευκού Xbox Series X All-Digital στη συνέχεια του άρθρου.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*