Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά για το iPhone SE 4 που έρχεται με OLED οθόνη και λειτουργίες ΑΙ

*
Η Apple δεν έχει μιλήσει ακόμη για το iPhone SE 4, αλλά μία μεγάλη διαρροή φαίνεται πως «μαρτύρησε» τα τεχνικά χαρακτηριστικά του... φθηνού iPhone νέας γενιάς. Όπως φαίνεται λοιπόν, το iPhone SE 4 θα έχει οθόνη LTPS OLED στις 6.1 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Το σύστημα καμερών του θα γράφει video σε ανάλυση έως και 1080p, ενώ θα υπάρχει και AI photography mode, WiFi 6, 6GB LPDDR5 RAM, Snapdragon X70 modem και αρκετά ακόμη. Το σασί του θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 7000 series με γυαλί στο μπροστινό και πίσω μέρος και χωρίς κεραμική προστασία.


Στο μπροστινό του τμήμα θα θυμίζει κάτι από iPhone 13, θα έχει υποστήριξη για Face ID και στο πίσω μέρος θα θυμίζει κάτι από iPhone XR με μία μονή κάμερα. Στην «καρδιά» του θα βρίσκεται ο Apple A16 Bionic και το Apple A1  UWB chip. Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει πότε θα κυκλοφορήσει, με όλες τις φήμες να δείχνουν προς το 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*