Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η ημερομηνία του επόμενου Galaxy Unpacked event

*
Φαίνεται ότι μάθαμε το πότε θα αποκαλυφθούν δύο από τις πλέον αναμενόμενες συσκευές της Samsung για το 2022, το Galaxy Z Fold4 και το Z Flip4. Ο Evan Blass (@evleaks) διέρρευσε την πρόσκληση της εταιρείας προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, όπου αναφέρεται πως το επόμενο Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Ό,τι ακριβώς ανέφεραν και φήμες των προηγούμενων ημερών.

Η πρόσκληση έχει μια θολή εικόνα του Galaxy Z Flip4 στο background που προηγουμένως την είχαμε δει και σε renders που είχαν το ίδιο, μωβ χρώμα. Το tagline για το φετινό event θα είναι από ό,τι φαίνεται το "Unfold Your World" και στην ίδια εκδήλωση αναμένουμε την παρουσίαση των Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro.


Με βάση τις φήμες που κυκλοφορούν, τα Galaxy Z Fold4 και Z Flip4 θα λανσαριστούν στις 26 Αυγούστου.

Leak suggests Samsung Galaxy Unpacked event set for August 10  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*