Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε η ώρα του PSVR2 για το PC!

*
PSVR2 στο PC περιμέναμε, η ώρα ήρθε! Η Sony διέθεσε το νεότερο firmware update που επιτρέπει στο VR headset της να συνδέεται στο PC με άμεση επικοινωνία μέσω της θύρας USB. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το headset αναγνωρίζεται πλέον από τους υπολογιστές και δεν χρειάζεται workarounds για να δουλέψει σωστά στα Windows.

Προς το παρόν υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και ίσως ένα VirtuaLink adapter να χρειάζεται λόγω της κατασκευής του ίδιο του περιφερειακού. Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και κάποιους PC drivers και να μιλήσει περαιτέρω για το κομμάτι της λειτουργίας και της σύνδεσης.


Η εξέλιξη αυτή ίσως δώσει στο PSVR2 το boost που χρειάζεται, μιας και φαίνεται πως οι μειωμένες πωλήσεις και το ενδιαφέρον των κατόχων PS5, έφερε και την πρόσφατη πληροφορία για «πάγωμα» της παραγωγής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*