Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκλεισε δημοπρασία σπάνιου SNES Prototype που άγγιξε τα 2 εκατομμύρια δολάρια!

*
Ένα SNES Prototype βγήκε σε δημοπρασία και λίγο πριν αυτή λήξει, ακυρώθηκε, με το ποσό που έχει προταθεί να φτάνει τα 2 εκατομμύρια δολάρια! Η δημοπρασία είχε συγκεντρώσει προσφορές που ξεπερνούσαν τα 300 εκατομμύρια γιεν, ενώ είχε ξεκινήσει από τα μόλις 5 χιλιάδες. Για να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις, ένα αντίστοιχο σπάνιο SNES PlayStation Prototype είχε φτάσει σε δημοπρασία τα 360 χιλιάδες δολάρια το 2020.



Η δημοπρασία πάντως ακυρώθηκε και το σπάνιο αυτό μηχάνημα δεν θα πουληθεί. Η κονσόλα είχε κόκκινο διακόπτη ενεργοποίησης και ένα expansion port στο μπροστινό τμήμα (αντί για το κάτω μέρος), αλλά και μια υποδοχή jack 3.5mm για ακουστικά και ρυθμιστικό ήχου στο πλάι. Υπάρχει αναφορά στο σασί του για “development sample” και θεωρείται ιδιαίτερα σπάνιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*