Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπειρία οθόνης 330'' υπόσχονται τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας XREAL Air 2

*
Τα νέας γενιάς γυαλιά της XREAL είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία. Τα XREAL Air 2 και XREAL Air 2 Pro μπορούν να "μεταφέρουν" οτιδήποτε βλέπει αυτός που τα φοράει σε μια εμπειρία θέασης λες και έχει μπροστά του μια οθόνη 330 ιντσών, υποστηρίζει η κατασκευάστρια εταιρεία. Τα γυαλιά είναι εφοδιασμένα με οθόνες micro-OLED, με μεγαλύτερη πυκνότητα pixels σε σχέση με τον προκάτοχό τους, βελτιωμένη φωτεινότητα και καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

"Ως τα πρώτα γυαλιά AR στον κόσμο που είναι εφοδιασμένα τις πιο νεότερες οθόνες Micro-OLED 0,55 ιντσών της Sony Semiconductor Solutions Corporation, τα γυαλιά AR της σειράς XREAL Air 2 έρχονται με το εκπληκτικό νούμερο των 4,032 pixels ανά ίντσα, προσφέροντας μια καθαρή και μοναδική οπτική εμπειρία λες και πρόκειται για μια οθόνης στα 49 pixels-per-degree (PPD)”, αναφέρει η ανακοίνωση της XREAL.


"Η ανάλυση Full HD 1920 x 1080 ανά μάτι, η εξαιρετικά υψηλή αναλογία αντίθεσης 100.000:1 και η φωτεινότητα 500 nits διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο παρουσιάζεται με απίστευτη λεπτομέρεια".

"Κάθε οθόνη Micro-OLED έχει βαθμονομηθεί με ακρίβεια για να πληροί το πρότυπο Gamma 2.2, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας. Τα γυαλιά AR της σειράς XREAL Air 2 έχουν ταχύτητα απόκρισης 0,01 χιλιοστών του δευτερολέπτου ή μικρότερη και διαθέτουν γρήγορο ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz".

Το μοντέλο Pro προσφέρει one-touch dimming control, κάτι που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν το immersion level των γυαλιών μέσα από τρία προκαθορισμένα modes.

Τπ transparent mode δεν μπλοκάρει την είσοδο φωτός στους φακούς και έτσι μπορείτε να βλέπετε όλα όσα υπάρχουν γύρω σας. Το Productivity mode μπλοκάρει το 35% του εξωτερικού φωτισμού για την ενίσχυση της συγκέντρωσης και τέλος το Immersive mode δεν επιτρέπει καθόλου φως, για μια πιο κινηματογραφική εμπειρία.

Τα γυαλιά είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από την ιστοσελίδα της XREAL. Τα XREAL Air 2 κοστίζουν €459 και τα XREAL Air 2 Pro €515. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*