Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Lenovo Legion Go - πότε θα βγει, πόσο θα κοστίζει (video)

*
Η Lenovo ανακοίνωσε και παρουσίασε και επίσημα το Lenovo Legion Go, το νέο της φορητό gaming PC που θα τα βάλει με το Steam Deck και το ASUS ROG Ally. Το νέο φορητό με τα Windows 11 θα κυκλοφορήσει τελικά τον Οκτώβριο με μια τιμή στα 699 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες και το επίσημο site της εταιρείας. Δύο αποσπώμενα χειριστήρια βρίσκονται στα άκρα της οθόνης των 8.8 ιντσών με τα 144Hz refresh rate και την επιλογή για μείωση στα 800p και τα 600Hz για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η μπαταρία των 49.2Wh μπορεί να φορτίσει στο 70% υης σε 30 λεπτά με τον παρεχόμενο φορτιστή 65W. Στο μπροστινό τμήμα υπάρχουν όλα τα κλασικά πλήκτρα εντολών, ένα thumb trackpad και ένα mouse scroll wheel. Για τους λάτρεις των first persons hooters, το δεξί controller μπορεί να μπει σε ένα μαγνητικό dock που το κρατάει όρθιο και μπορεί να το κάνει να λειτουργεί σαν mouse. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση ή monitor, ενώ υποστηρίζει και τρίτα χειριστήρια μέσω Bluetooth. Τα παιχνίδια μπορούν να «τρέξουν» τόσο από έναν M.2 PCIe NVME SSD που ξεκινάει από τα 256GB, καθώς και από έξτρα microSD κάρτα. Η εικόνα από το σύστημα μπορεί να βγει και προς τα νέα ενσύρματα Legion Glasses, τα οποία ανακοινώθηκαν μαζί και προσφέρουν μια εμπειρία μεγάλης οθόνης με micro OLED panels που υποστηρίζουν ανάλυση έως και 1080p 60Hz ανά μάτι. Τα Legion Glasses θα κυκλοφορήσουν επίσης τον Οκτώβριο στην τιμή των 329 δολαρίων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*