Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται τους επόμενους μήνες νέο iPad, νέο iPad mini και νέο iPad Air

*
Η Apple έχει ρίξει πλέον το βάρος της στα επόμενα iPad και τα οποία -σύμφωνα με φήμες- έρχονται όλα μαζί τους επόμενους μήνες. Όπως φαίνεται, θα κυκλοφορήσουν με το iPadOS 17 και πρώτο από αυτά θα είναι ένα iPad mini με ίδιο σχεδιασμό με το τωρινό μοντέλο, αλλά νεότερα εσωτερικά parts. Ακόμη, δύο νέα iPad Air αναμένονται, με το ένα να είναι απλά είτε ένα plus-size model, είτε ένα πιο ισχυρό από το βασικό μοντέλο. Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό τους εικάζεται πως θα είναι ίδιος με αυτόν του τρέχοντος iPad Air. Πέραν αυτών, θα έχουμε το επόμενο iPad, το οποίο θα ανήκει στην 11η γενιά, θα μοιάζει με το τωρινό και θα έρχεται με πιο καινούργιο chipset. Τέλος, αναμένεται και ένα νέο iPad Pro με M3 chip, το οποίο και θα εμφανιστεί -κλασικά- σε δύο μεγέθη. Πέραν των tablets, θα δούμε ένα νέο Magic Keyboard (για το οποίο υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό) και το οποίο θα κάνει τα iPad να μοιάζουν περισσότερο με laptops.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*