Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Η Microsoft εργάζεται σε ένα Xbox Handheld, δεν αναμένεται σύντομα η κυκλοφορία του

*
Φαίνεται πως η Microsoft εργάζεται το τελευταίο διάστημα και σε μία σειρά από επιλογές για ένα Xbox Handheld. Μιλώντας στο πρόσφατο podcast Xbox Two, ο Jez Corden του Windows Central αποκάλυψε πως η εταιρεία έχει ετοιμάσει διάφορα prototypes Xbox Handheld που θα μπορούν να παίζουν games αυτόνομα.

Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάτι τέτοιο θα βγει στην αγορά ή θα είναι σύντομα προϊόν που θα βρουν οι καταναλωτές, αλλά περισσότερο πως η Microsoft ψάχνεται να μπει σε μια αγορά που βλέπουμε ολοένα και περισσότερες εταιρείες το τελευταίο διάστημα. Ο Corden εκτιμά πως ένα Xbox Handheld θα μπορούσε να βγει σε δύο χρόνια από τώρα, με έμφαση και στο Xbox Game Pass.


Σε ό,τι αφορά το μυστηριώδες νέο dev kit του Xbox που εμφανίστηκε στην Κορέα πρόσφατα, ο Corden εκτιμά ότι είναι μία νέα έκδοση του dev kit με μερικά χαρακτηριστικά ΑΙ που θα βοηθήσουν τους developers και για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*