Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τον Μάιο θα αποκαλύψει η Apple τα νέα iPad Pro και iPad Air

*
Νέες φήμες θέλουν την Apple να αποκαλύπτει τα επόμενης γενιάς iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου. Λέγεται ότι τα νέα iPad Pro tablets θα έχουν οθόνες OLED, ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά, τα iPad Air θα είναι σειρά και όχι μόνο μια συσκευή, ενώ θα προσφερθού σε δύο μοντέλα. Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των προηγούμενων iPad Pros, έγινε πριν από 1,5 χρόνο και το διάστημα που έχει περάσει από τότε είναι "πρωτοφανές" στην ιστορία των tablets της Apple. Κατά πάσα πιθανότητα, η αναμονή αξίζει, καθώς με τις οθόνες OLED οι συσκευές θα γίνουν ακόμα πιο λεπτές.

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τα iPad Pros θα είναι εφοδιασμένα με το M3 chip και θα έρθουν με επανασχεδιασμένες εκδόσεις του Magic Keyboard και του Apple Pencil. Το τελευταίο ίσως έχει και υποστήριξη για το Vision Pro headset.


Το iPad Air θα έχει επίσης νέο επεξεργαστή και ένα από τα μοντέλα του θα έχει οθόνη 12,9''.

Apple's new iPad Pro and iPad Air now rumored to arrive in May 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*