Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τον Οκτώβριο με νέο Kirin SoC η Huawei Mate 70 Series

*
Μετράμε αντίστροφα για τα αποκαλυπτήρια της Huawei P70 Series, αλλά η κινεζική εταιρεία φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει και τα σχέδιά της για την Huawei Mate 70 Series. Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τη συγκεκριμένη σειρά της τον Οκτώβριο με έμφαση στο ανανεωμένο Kirin SoC και τις καλύτερες δυνατότητες στα της φωτογραφίας.

Η Huawei θέλει να διατηρήσει το momentum της Mate 60 Series από πέρσι με τον Kirin 9000S και δείχνει πως θα πάει ένα βήμα παραπέρα. Ο Kirin 9010 θα βρίσκεται στην σειρά Huawei P70 και ίσως πρόκειται για μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με πέρσι.


Στα Huawei Mate 70 αναμένουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στις τελευταίες φήμες. Θα είναι μάλιστα ο νέος Kirin ο πρώτος 5nm της εταιρείας. Και αρκετοί αναφέρουν πως η εταιρεία θα λύσει στα νέα της μοντέλα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Ίδωμεν… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*