Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Pura 70 Ultra: Δείτε το εσωτερικό του και την κάμερα με τον νέο μηχανισμό (video)

*
Η Huawei έκανε γνωστό πριν από μερικές ημέρες πως η σειρά Huawei P μετονομάζεται σε Huawei Pura και παρουσίασε τα πρώτα μοντέλα υπό αυτό το καθεστώς, τα Huawei Pura 70. Το Huawei Pura 70 Ultra είναι το πλέον ξεχωριστό από αυτά και μέσα σε όλα έχει μια μοναδική κάμερα που βγαίνει και μπαίνει στο πίσω μέρος της συσκευής, ανάλογα με το αν χρησιμοποιείται ή όχι.

Αν αναρωτιέστε για το πως δουλεύει όλο αυτό και τι κρύβεται στο εσωτερικό της συσκευής, το κανάλι WekiHome στο YouTube πήρε ένα Huawei Pura 70 Ultra και το άνοιξε για να παρουσιάσει τι κρύβεται μέσα του. Απλά δείτε το video με υπότιτλους (πατώντας το εικονίδιο cc) για να κατανοήσετε πλήρως τι ακριβώς λέει σε κάθε σημείο της παρουσίασης.


Πέραν της κάμερας, έχουμε ηχεία ίδια με αυτά του Huawei Mate 60 Pro, λίγο μικρότερο μηχανισμό ανάδρασης και φόρτιση μπαταρίας στα 88.3W που τη γεμίζει από το 0% στα 37 λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*