Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lenovo αποκάλυψε το concept της για το πρώτο laptop με διαφανή οθόνη (video)

Στο πλαίσιο της MWC που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Βαρκελώνη, μεταξύ άλλων η Lenovo παρουσίασε το πρώτο laptop με διάφανη οθόνη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο ανάπτυξης και έχει την κωδική ονομασία "Project Crystal". Όπως αναφέρει η εταιρεία, η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία micro LED, έχει οθόνη χωρίς περιθώρια, διαφανές πληκτρολόγιο και footpad και ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες για συνεργασία, αλλά και το "πάντρεμα" ανάμεσα σε φυσικά αντικείμενα με ψηφιακό περιεχόμενο. Η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ υψηλή, κάτι που θα καθιστά το laptop, εφόσον προχωρήσει η παραγωγή του, ένα εργαλείο για δουλειά τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Πως σας φαίνεται αυτή η, μάλλον, φουτουριστική συσκευή;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*