Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Logitech δημιουργεί πρόγραμμα self-repair

*
Η Logitech και η iFixit ανακοίνωσαν νέα συνεργασία, η οποία θα επιτρέπει στους καταναλωτές προϊόντων της πρώτης να επισκευάζουν τις συσκευές τους μόνοι τους. Η iFixit θα προσφέρει ανταλλακτικά και υποστήριξη εκτός εγγύησης για επιλεγμένα προϊόντα, ενώ παράλληλα θα αναπτύσσει οδηγούς επισκευής για εξοπλισμό Logitech. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023, προς το παρόν μόνο στην Αμερική, ενώ για αρχή θα υποστηρίζει δύο δημοφιλή αξεσουάρ: τα ποντίκια Logitech MX Master και ΜΧ Anywhere.

Το πρόγραμμα «self-repair», θα χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά Logitech και μπαταρίες. Η iFixit δηλώνει πως οι καταναλωτές θα μπορούν να αποκτήσουν τα κομμάτια αυτά είτε a la carte, είτε σαν μέρος ενός kit για όλα όσα απαιτούνται για την εκάστοτε επισκευή. Οι δύο εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τιμές ή κάποιου είδους bundles για τα ανταλλακτικά.


Τα προγράμματα self-repair έχουν ξεκινήσει να γίνονται μόδα τα τελευταία χρόνια. Η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επισκευής iPhones το 2022 και έκτοτε έχει προσθέσει υποστήριξη για Macs και Apple Studio Displays. Η Google και η Samsung έχουν προσθέσει παρόμοια προγράμματα για κάποιες από τις ναυαρχίδες συσκευές τους. Το προφανές πλεονέκτημα της υπηρεσίας, είναι η ευκολία και η τιμή στην επισκευή μιας βλάβης, αλλά ένα άλλο θετικό σημείο είναι η μείωση των ηλεκτρονικών απόβλητων, αφού παρατείνεται η ζωή της κάθε συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*