Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo φέρεται να ακύρωσε σχέδια για το Nintendo Switch Pro

*
Οι φήμες για το Nintendo Switch Pro, έχουν κάνει πολλές φορές τον κύκλο του διαδικτύου, αλλά ποτέ δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να επιβεβαιωθούν. Πλέον, έχουμε την ενδεχομένως μεγαλύτερη επιβεβαίωση μέχρι σήμερα, πως όντως υπήρχαν σχέδια για αναβάθμιση του handheld hybrid της Nintendo, τα οποία όμως φαίνεται να έχουν ακυρωθεί.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου DF Direct από το κανάλι του Digital Foundry στο YouTube, ο Lineman δήλωσε πως έχει μιλήσει με κάποιους developers και γνώριζε πως ήξερε οτι ήταν προγραμματισμένη κάποια αναβάθμιση στο hardware του Nintendo Switch, η οποία φαίνεται να έχει ακυρωθεί πλέον. Φυσικά, ο Lineman είναι απο τις πιο έγκυρες πηγές στην βιομηχανία, καθώς αυτός και η ομάδα του Digital Foundry βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με πάρα πολλούς developers, δεδομένου πως το κανάλι τους λαμβάνει early access σε πληθώρα απο hardware και software.


Δεδομένου πως η Nintendo τελικά λάνσαρε το Nintendo Switch OLED, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε πως ενδεχομένως αυτή η συσκευή να προοριζόταν για κάτι ανώτερο. Άλλωστε η Nintendo έχει παράδοση στο να αναβαθμίζει τις συσκευές της πριν κυκλοφορήσει την επόμενη γενιά hardware. Έτσι είχε κάνει στo Nintendo DS, με τις επιπλέον εκδόσεις Lite, DSi, 3DS, 3DS XL, 2DS, 2DS XL.

Φαίνεται λοιπόν πως η επόμενη συσκευή της Nintendo θα είναι ένας πραγματικός διάδοχος του Nintendo Switch, αντί για μια αναβαθμισμένη έκδοση του τρέχοντος hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*