Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε το monitor ViewFinity S9 με ανάλυση 5Κ

*
Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο monitor μεγέθους 27'', με ανάλυση 5Κ, το ViewFinity S9. Η εταιρεία αναφέρει ότι η οθόνη 5120x2880 IPS, έχει φινίρισμα ματ για τη μείωση της αντανάκλασης και καλύπτει το 99% του χρωματικού φάσματος DCI-P3. Επιπλέον, η συσκευή θα έρθει με θύρες HDMI, Thunderbolt 4, USB-C και DisplayPort. Συν τα άλλα, θα έχει τη δυνατότητα να φορτίζει laptops με ισχύ έως 96 watts.

Το ViewFinity S9 έρχεται με το Tizen TV OS, οπότε οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε δημοφιλή streaming apps, ακόμα και αν δεν το έχουν συνδέσει σε εξωτερική συσκευή. Συνοδεύεται από μια λεπτή 4K webcam, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε με βάση τις ανάγκες σας για βιντεοκλήσεις, ενώ το λογισμικό της θα προσφέρει τη δυνατότητα για αυτόματο zoom και θα παρακολουθεί την κίνηση του χρήστη.


Επιπλέον, έχει απλουστευτεί το καλιμπράρισμα και θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone σας. Έτσι, με απλό τρόπο θα επιτύχετε τις καλύτερες ρυθμίσεις για την ισορροπία του λευκού, το gamma, την ισορροπία του RGB και πολλά άλλα.

Λογικά, περισσότερες λεπτομέρειες όπως η τιμή του ViewFinity S9 θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της CES 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*