Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung φλεξάρει τις δυνατότητες του Galaxy, τρολάροντας ξανά την Apple για το iPhone 14 (video)

Η Samsung πολλές φορές στο παρελθόν έχει τρολάρει την Apple για θέματα όπως το notch και την αφαίρεση της θύρας ακουστικών και του φορτιστή.

Πρόσφατα, το επίσημο κανάλι της Samsung US στο YouTube ανάρτησε ένα video στο οποίο υπερηφανεύεται για κάποιες από τις δυνατότητες του S22 Ultra όσον αφορά στις κάμερες, οι οποίες θα λείπουν από τα iPhone 14 Pro και Pro Max.

Συγκεκριμένα, διαφημίζει τα 108MP ως τη κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση “η οποία θα είναι στην τσέπη κάποιου άλλου” και παράλληλα το ”επικό moonshot με 100x space zoom που συγκεντρώνει όλα τα likes, δεν θα είναι δικό σου, επειδή αυτή η καινοτομία δε θα έρθει σύντομα σε ένα iPhone κοντά σας, είναι ήδη εδώ, στο Galaxy.” Στο video δείχνει επίσης το Galaxy Z Flip4 διαφημίζοντας τη μοναδική του εμφάνιση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*