Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone: Έφτασε το 1 δις πωλήσεις

Η Apple ανακοίνωσε πως την προηγούμενη εβδομάδα πούλησε το δισεκατομμυριοστό της iPhone. Δεν ανέφερε πότε ακριβώς ή σε ποια περιοχή αυτό συνέβη. Επέλεξε να εστιάσει στο ότι ο στόχος επετεύχθη σε κάτι λιγότερο από 10 χρόνια (το πρώτο iPhone εμφανίστηκε το 2007) και πως η εταιρία πάντα στοχεύει στην ποιότητα και όχι την ποσότητα. Εκπρόσωπος της εταιρίας ξεκαθάρισε πως ο αγοραστής του δισεκατομμυριοστού iPhone δεν έλαβε κάτι το διαφορετικό λόγω της περίστασης.



Ο Tim Cook σημείωσε πάντως πως "το iPhone έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα στην ιστορία της τεχνολογίας. Έχει γίνει κάτι παραπάνω από ένας απλός βοηθός. Είναι πλέον μέρος της καθυημερινότητας των κατόχων του". Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε το 2007.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*