Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

iPhone 6: Διέρρευσαν υποτιθέμενα σχέδια

Εικόνες από τα υποτιθέμενα σχέδια του επερχόμενου iPhone 6 δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα οποία παρουσιάζουν ουσιαστικά δύο διαφορετικές συσκευές. Συγκεκριμένα, τα παρακάτω σχέδια απεικονίζουν ένα μεγέθους phablet iPhone, καθώς και ένα μικρότερο με οθόνη 4.7 ιντσών. Ωστόσο, οι φωτογραφίες προέρχονται από διαφορετικές πηγές, οι οποίες παρουσιάζουν εκ διαμέτρου διαφορετικές εικόνες των επερχόμενων iPhones της Apple. Η ιαπωνική εκδοχή λοιπόν (της ιστοσελίδας Mac Otakara) παρουσιάζει δύο μοντέλα των 4.7 και 5.7 ιντσών με πλαστικό υλικό κατασκευής. Στη συνέχεια, το ιαπωνικό περιοδικό MacFan παρουσίασε δύο σχέδια, τα οποία απεικονίζουν δύο μοντέλα με πιο ορθογώνια πλήκτρα και πιο στενό πλαίσιο οθόνης. Το πιο ενδιαφέρον σημείο όμως είναι οι διαστάσεις που αναφέρονται, με το next-gen iPhone των 4.7 ιντσών να είναι 137mm σε ύψος, 66mm σε πλάτος και 7mm σε πάχος. Το μεγαλύτερο μοντέλο των 5.7 ιντσών είναι 157mm σε ύψος, 77 σε πλάτος και 6.7mm σε πάχος.



Δημοσίευμα του γαλλικού Μέσου NoWhereElse όμως, έρχεται να ακυρώσει τα παραπάνω σχέδια. Συγκεκριμένα, οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα και οι οποίες προέρχονται από την Κίνα, δείχνουν τη σωστή τοποθέτηση του λογότυπου της Αpple στο πίσω μέρος της συσκευής. Επίσης, αποκαλύπτονται διαφορετικές διαστάσεις του iPhone 6 (από αυτές των Ιαπώνων), με την μεγαλύτερη να είναι 150mm σε ύψος και 85mm σε πλάτος.



Για να θέσουμε ένα σημείο αναφοράς, οφείλουμε να πούμε πως το (5.7 ιντσών) Samsung Galaxy Note 3 είναι πιο περιορισμένο (με 79.2mm πλάτος), ενώ το HTC One max (5.9 ίντσες) έχει πλάτος 82,5mm. Στην πραγματικότητα, το εικονιζόμενο πλάτος ταιριάζει περισσότερο στο LG Optimus Vu II που έχει αναλογία οθόνης 4:3, αν και τα σχέδια δείχνουν πως το νέο iPhone θα είναι λίγο πιο ψηλό. Συνολικά, έχουμε δύο διαφορετικές υλοποιήσεις για το iPhone 6, με την δεύτερη να δείχνει μια πολύ πιο ριζική αναμόρφωση όσον αφορά στο μέγεθος της συσκευής. Για να δούμε λοιπόν ποιο -και αν- από τα παραπάνω σχέδια θα επιβεβαιωθούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Apple

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Vodafone

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Vodafone

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Apple iPhone 6
      • 7.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (15)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.apple.com/iphone-6/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*