Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιάπωνες δημιούργησαν συσκευή 6G με ταχύτητες 100 Gbps

*
Η πρόοδος στην ασύρματη τεχνολογία έχει κάνει ένα σημαντικό άλμα με την ανάπτυξη της πρώτης στον κόσμο ασύρματης συσκευής υψηλής ταχύτητας 6G, από μια κοινοπραξία εταιρειών στην Ιαπωνία. Αυτή η πρωτοποριακή συσκευή είναι σε θέση να μεταδίδει δεδομένα με εκπληκτικό ρυθμό 100 Gbps, που είναι έως και 20 φορές ταχύτερος από την τρέχουσα τεχνολογία 5G.

Λειτουργώντας στις ζώνες των 100 GHz και 300 GHz, αυτή η καινοτομία υπόσχεται να φέρει επανάσταση στη μεταφορά δεδομένων, επιτρέποντας απίστευτα γρήγορες λήψεις και επικοινωνία. Με τη δυνατότητα μεταφοράς πέντε ταινιών HD ανά δευτερόλεπτο, τα πλεονεκτήματα για τα μέσα, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία είναι τεράστιες. Καθώς κοιτάζουμε προς το μέλλον, στις αρχές της δεκαετίας του 2030 μπορεί να δούμε την ευρεία ανάπτυξη του 6G, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία.


Βεβαίως, θα πρέπει να δημιουργηθούν και οι απαραίτητες υποδομές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*