Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Seagate Xbox Game Drive για το Starfield, που δεν μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί για το game

*
Η Seagate κυκλοφόρησε ένα Xbox Game Drive για κονσόλες Xbox Series X/S με θέμα το Starfield, αλλά με μια μικρή παράμετρο… Το περιφερειακό ανακοινώθηκε τον Ιούνιο και προσφέρει ειδικό artwork και customizable RGB LED φωτισμό, με την επίσημη άδεια της Bethesda. Προσφέρεται σε χωρητικότητα έως και 5TB και συνδέεται μέσω θύρας USB 3.2 Gen 1 στις κονσόλες Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Ωστόσο, όσοι θα περίμεναν ότι μπορούν να εγκαταστήσουν εκεί το game και να παίξουν θα απογοητευτούν. Το Starfield είναι μεν βελτιστοποιημένο για Xbox Series X/S, αλλά απαιτεί εγκατάσταση στον SSD της κονσόλας ή σε Storage Expansion Card. Υπάρχουν τίτλοι των νέων κονσολών που παίζουν από εξωτερικό HDD/SSD, αλλά το Starfield δεν ανήκει σε αυτούς. Ο σκληρός δίσκος δουλεύει και με PC, αν και εκεί χρειάζεται να εγκατασταθεί το game σε SSD για να παίξει. Περισσότερες πληροφορίες για το περιφερειακό μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*