Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με 3D printed τμήματα το Apple Watch Ultra 2 που ίσως κυκλοφορήσει φέτος

*
Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα για το Apple Watch Ultra 2. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple ετοιμάζει το δεύτερο «επαγγελματικό» smartwatch της και μάλιστα για κυκλοφορία μέσα στο 2023. Ο Kuo σημειώνει πως θα πρέπει να το περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2023 και είτε θα το γνωρίσουμε τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του κλασικού Apple event, είτε θα το δούμε σε ένα νέο event που θα γίνει τον Οκτώβριο. Στα ενδιαφέροντα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα, φαίνεται πως μέρος του νέου smartwatch θα αποτελείται από 3D printed parts. H Apple φαίνεται πως έχει υιοθετήσει την εν λόγω τεχνολογία και πως θα την αξιοποιήσει για διάφορα μηχανικά μέρη της νέας έκδοσης, για να μειώσει τα κατασκευαστικά κόστη της. Βέβαια, όλα αυτά θα φτάσουν στο τελικό προϊόν, αφού περάσουν και από το σχετικό ποιοτικό έλεγχό της. Ο Kuo σημειώνει πως οι Farsoon και BLT είναι οι προμηθευτές 3D εκτυπωτών για την Apple, ενώ η IPG Photonics έχει αναλάβει όλα τα laser components.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*