Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα γλώσσα σχεδιασμού περιβάλλοντος εργασίας δημιούργησε η Nokia

*
H Nokia Design Team δημιούργησε μια νέα γλώσσα σχεδιασμού περιβάλλοντος εργασίας, με όνομα Pure UI. Στα χρησιμοποιηθεί στα smartphones αλλά και στις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας.

Nokia unveils Pure UI, a new user interface design language


Ο σχεδιασμός είναι στιβαρός, ευέλικτος και ανθεκτικός στις εξελίξεις, με μια καθαρά μινιμαλιστική εμφάνιση, που είναι η κορυφαία σχεδιαστική τάση αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλαπλά στοιχεία, όπως πρότυπα και οδηγίες που καθορίζουν τη συνολική εμφάνιση.

Ένα σημαντικό κομμάτι του νέου look είναι γραμματοσειρά Nokia Pure, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε όλο το UI. Ακόμα, υπάρχουν νέα εικονίδια. Βασίζονται σε πινελιές, το πάχος των οποίων μπορεί να ποικίλλει για να ταιριάζει με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες εμφάνισης μιας δεδομένης συσκευής. Περιλαμβάνουν επίσης animations για τις περιπτώσεις που κάτι θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή του χρήστη.



Η ομάδα της Nokia έχει επίσης προετοιμάσει τυποποιημένα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι σχεδιαστές για τη γρήγορη δημιουργία οθονών με μη μεταβαλλόμενη εμφάνιση. Υποστηρίζεται επίσης το Dark Mode, με στοιχεία και εικονίδια να προσαρμόζουν ανάλογα το στυλ τους.

Ως τώρα η εμφάνιση των smartphones της Nokia έμοιαζε με την βασική του Android και πλέον τα πράγματα θα αλλάξουν με την υιοθέτηση του Pure UI, δίχως προς το παρόν να γνωρίζουμε το πότε θα γίνει αυτό.



Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα NokiaPure.com
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*