Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες λεπτομέρειες για το Access controller της Sony, πρώην Project Leonardo

*
H Sony δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το accessibility controller της, το οποίο ονομάζεται επίσημα πλέον Access controller. Προηγουμένως ήταν γνωστό ως Project Leonardo και το νέο περιφρειακό έχει σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες που αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα να απολαμβάνουν το gaming με άνεση και ευκολία. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στο PlayStation Blog, το Access controller είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμο, μια γκάμα από διαφορετικά πλήκτρα και stick caps, που προσφέρουν στους παίκτες την ελευθερία να δημιουργούν διαφορετικά layouts, βασισμένα στη δύναμη που μπορούν να ασκήσουν, την ταχύτητα και το εύρος κίνησης. Το controller είναι δυνατό να τοποθετηθεί σε επίπεδη επιφάνεια, να περιστραφεί κατά 360 μοίρες ή να στηριχθεί σε AMPS ή τρίποδο.

 "The Access controller and the DualSense controller can be paired and used together as a single virtual controller"


Η συσκευή θα διαθέτει τέσσερεις θύρες 3,5mm AUX για τη σύνδεση ειδικών switches, πλήκτρων και αναλογικών μοχλών. Το UI θα επιτρέπει την παραμετροποίηση για χρήση με το PS5, δίνοντας τη δυνατότητα για button mapping και control profiles.

 "Image showing the Access controller’s four 3.5m AUX ports"

Έως δύο Access controllers και ένα DualSense controller μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να λειτουργήσουν σαν ένα ενιαίο εικονικό χειριστήριο, επιτρέποντας στους παίκτες να συνδυάζουν συσκευές για την άνεσή τους ή να παίζουν παιχνίδια για έναν παίκτη με άλλα άτομα να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες.

Θα περιλαμβάνει επίσης ένα toggle mode, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να κρατούν μόνιμα ένα πλήκτρο πατημένο, όπως γίνεται πχ με το Caps Lock. Αυτό θα είναι χρήσιμο για παίκτες που θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κρατήσουν πατημένο ένα κουμπί για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως για την επιτάχυνση σε ένα racing game.

 "Access controller UI image showing button mapping options"

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Access controller, αλλά η Sony έχει δημιουργήσει μια νέα σελίδα όπου οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν για ενημερώσεις σχετικά με πληροφορίες προπαραγγελίας όταν είναι διαθέσιμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*