Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι νωρίτερα από το 2025 η κυκλοφορία του iPhone SE 4

*
Έχει περάσει ένας χρόνος από το λανσάρισμα του iPhone SE 3 και προφανώς η εταιρεία ετοιμάζεται για το επόμενο μοντέλο της σειράς. Πολύ πιθανό η Apple να προχωρήσει σε ανανέωση του σχεδιασμού με περιεχόμενο σε όλο το εύρος της οθόνης, όπως συνέβη με το iPhone XR. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η εγκοπή φιλοξενήσει Face ID ή θα υπάρχει Touch ID στο πλήκτρο Power.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της Barclays, Blayne Curtis και Tom O'Malley, το smartphone δεν θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, καθώς υποστηρίζουν ότι η Apple σχεδιάζει να το τοποθετήσει στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2025.


Εδώ και καιρό ακούγεται ότι το iPhone SE 4 θα είναι εφοδιασμένο με custom 5G modem της Apple, η μαζική παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει σε δύο χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*