Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανέμορφη βάση φόρτισης τύπου MagSafe στο σχήμα Game Boy Advance SP!

*
Οι θήκες φόρτισης τύπου MagSafe μπορεί να «πουλάνε» και το design τους, αλλά μια νέα πρόταση στο σχήμα του Game Boy Advance SP ήρθε να κάνει τη διαφορά. Το Elago MagSafe MS W5 Charging Stand έρχεται στο σχήμα της θρυλικής κονσόλας και με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης για τις συσκευές που το υποστηρίζουν, όπως πχ. τα iPhone της Apple.

Μπορεί να το βρει κανείς στην ιστοσελίδα της εταιρείας σε τιμή στα 25,99 δολάρια και απλά αξίζει να σημειωθεί πως δεν περιλαμβάνει τον φορτιστή. Ο φορτιστής πρέπει να υπάρχει αγορασμένος ξεχωριστά και στη συνέχεια να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της πλάτης (στην πλάτη του Game Boy Advance SP), ενώ το καλώδιο στο κάτω μέρος τυλιγμένο για να μην «ενοχλεί» την τοποθέτηση.


Είναι συμβατό με τα iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 και iPhone 15, αλλά και με τις σχετικές θήκες, όπως αναφέρει και στην περιγραφή του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*