Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Πόσο ισχυρό θα ναι, τι λένε νέες φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά

*
Μπορεί η Sony να αποκάλυψε πρόσφατα το PS5 Slim με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, φαίνεται όμως πως προχωράει και στα του PS5 Pro που θα έρθει λίγο αργότερα. Σύμφωνα με νέες φήμες που έρχονται στην επιφάνεια, η εταιρεία θέλει να εστιάσει κυρίως στις βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερο ray tracing. Όπως αποκαλύπτεται λοιπόν, η CPU δεν θα είναι βασισμένη σε νεότερη αρχιτεκτονική της AMD. Όπως αναφέρει το RedGamingTech (που άκουσε κάποιες πληροφορίες από άνθρωπο που γνωρίζει το θέμα, όπως ισχυρίζεται), το PS5 Pro θα έχει μια 8πύρηνη Zen 2 CPU σε low 4GHz range, 60 compute units RDNA 3 custom GPU στα 2500-2800 MHz, 16 GB GDDR6 μνήμη στα 18000MT/s, πιθανότατα διπλάσιες επιδόσεις σε επιδόσεις της Tempest Engine και δύο shader engines. Οι ταχύτητες του επεξεργαστή δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη και μάλλον θα αποφασιστούν τελευταία στιγμή, μιας και η Sony εξετάζει διάφορες επιλογές που έχει. Όλα τα παραπάνω, πάντως, παραμένουν απλά φήμες και η ιαπωνική εταιρεία θα είναι απίθανο να ανακοινώσει κάτι αυτή τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ε...εντάξει!
      Κλασικά λοιπόν όπως με το PS4 PRO, έτσι και με το PS5 PRO, η SONY θα κυκλοφορεί ένα μηχάνιμα που ΔΕΝ έχει καμία ουσιαστική διαφορά σε δύναμη σε άμεση σύγκριση με τον προκάτοχο.

      Το δις εξαμαρτείν λοιπόν, ουκ ανδρός σοφού που λένε. Και άρα αν όντως το κυκλοφορήσει η SONY, δεν θα τη πατήσω όπως την έπαθα με το PS4 PRO και έψαχνα να δω στην LG C9 τι παραπάνω μου προσφέρει από το ORIGINAL PS4!!

    • paulgouv
    • Ρε αγαπάμε Pro εκδόσεις λεμε :p Η υπομονή τελικά είναι η καλύτερη αρετή.Με Ps4 Pro απο αρχές 2017 , οπως φαίνεται το 2024 θα παίξω μετάβαση.Η γενιά ξεκινάει ουσιαστικά με Lords Of The Fallen και Spidey 2 για μένα.Ούτε beta testing με UI updates, ούτε ακριβά ( οταν έχω δώσει μόνο 50 για την RagnarokΑΡΑ δεν υπάρχει περιπτωση να πετάξω 80μπαλο για κάνενα άλλο game απλά για να λέω οτι είμαι Day1 φαν ) τα games που θα έχω "χάσει" την πρώτη cross gen 4ετία.Plague Tale Requiem πλησιάζει η ώρα σου ,που μου το δώσατε και next gen only.Αντε και ενα Demons Souls.Όλα τα άλλα που ήθελα τα έχω απολαύσει και δεν νιώθω οτι έχασα κάτι που δεν πέταξα βιαστικά 500αρού στην πανδημία.Μια χαρρρρρα!!!

*